Ferratum

Ferratum logo
5/5

Suomen suurin rahoitusyhtiö!

Joustavaa lainaa 10 eurosta jopa 2000 euroon asti

Ferratum lisätietoa

Ferratum lukeutuu yhdeksi Suomen suurimmaksi rahoitusyhtiöksi, joka palvelee myös jo useassa eri maassa miljoonia asiakkaita. Ferratum tarjoaa vakuudettomia luottoja kuluttajille. Suomessa toimii Ferratum Finland Oy, joka on osa Ferratum Oyj-konsernia. Yhtiö on Suomesta lähtöisin, mutta on laajentanut toimintansa jo 21 eri maahan. Ferratum tarjoaa edullisesti ja joustavasti lainaa arjen erilaisiin tilanteisiin 10 – 2000 euroa 3 – 54 kuukauden maksuajalla. Lainan voi nostaa joko kerralla tai osissa käyttöön oman tarpeen mukaan. Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille ensilainan kuluttomasti ja korottomasti ensimmäisen kuukauden ajan. 

Perustiedot

  • Lainasumma: 10 – 2000 €
  • Laina-aika: 3 – 54 kuukautta
  • Rahat tilillä: Heti
  • Ikäraja: 21 vuotta

Hakemuksen täyttäminen on helppoa Ferratumin sivuilla eikä siihen tarvita vakuuksia tai takaajia. 

Miksi Ferratum?

Palvelun käyttäjät antoivat:
5/5

Ferratumin palvelut ovat luotettavia sekä helppokäyttöisiä. Lainatuote ei sisällä piilokuluja sekä hinnasto on läpinäkyvä. Laina ei myöskään itsessään sisällä esimerkiksi tilinhoitomaksuja, avauspalkkioita sekä nostot vo itehdä maksuttomasti. Hinnoittelu tapahtuu aina henkilökohtaisesti, joten takaisinmaksu sekä lainakustannukset pystyy hyvin suunnittelemaan oman elämäntilanteen mukaan. Palvelun minimi kuukausilyhennys on vain 4 % nykyisestä avoimesta saldosta. 

Kuka voi hakea Ferratum-lainaa?

  • 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
  • Vakituinen osoite Suomessa.
  • Suomalainen henkilötunnus.
  • Nuhteettomat sekä puhtaat luottotiedot.
  • Hakijalla tulisi olla toimiva henkilökohtainen sähköposti sekä suomalainen pankkitili.

Kuinka paljon Ferratum-lainaa myönnetään?

Ferratum tarjoaa vakuudetonta joustavaa luottoa, johon ei tarvita erikseen vakuuksia tai takaajia. Lainatuotteena toimii jatkuva luottolimiitti, johon on mahdollista saada jopa 2000 euron luottoraja. Lainaa on mahdollista nostaa koko summa kerrallaan tai vaihoehtoisesti erissä. Luottolimiitti myönnetään aina henkilökohtaisesti asiakkaan mukaan ja se on vähintään 2000 euroa tai jossain tapauksissa jopa 2500 euroa. 

Ferratumin uutena käyttäjänä on mahdollista saada ensilaina ilman kuluja ja korkoja ensimmäiseen eräpäivään asti. 

Lainan nostaminen

Kun hakija on tehnyt netissä täytettävän hakemuksen ja saanut hyväksytyn luottopäätöksen niin rahat siirretään asiakkaan tilille jo samana päivänä viimeistään kuitenkin 1-2 arkipäivän kuluessa. Tunnistautuminen tapahtuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun palvelussa asioidaan ensimmäistä kertaa. 

Ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä henkilötohtaisen tunnusluvun, jolla on mahdollista tehdä nostoja oman luottolimiitin puitteissa kellon ympäri. Nostot tapahtuu helposti Ferratumin omilla verkkosivuilla tai tekstiviestillä johon on kirjoitettu nostosumma sekä asiakkaan saama henkilökohtainen tunnusluku.

Onko lainassa peruutusoikeutta tai irtisanomis mahdollisuutta?

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa luottosopimuksensa 14 päivän kuluessa luottosopimuksen tehdystä päivästä. Peruutusoikeus koskee ainoastaan luottospimusta, ei luottosopimuksessa tehtyjä yksittäisiä nostoja. Peruutusoikeus tehdään kirjallisesti ja siinä pitää näkyä asiakkaan nimi, henkilötunnus, peruutuksen ilmoitus, paikka ja päiväys sekä loppuun asiakkaan oma allekirjoitus. 

Asiakkaalla on mahdollisuus milloin tahansa laittaa luottosopimus päättymään yhden kuukauden irtisanomisajalla, muistaen kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan avoimen saldon takaisin. Irtisanominen tapahtuu aina kirjallisesti allekirjoitettuna joko sähköpostilla tai kirjeitse. 

Jos joku kysymys jäi avoimeksi, katso vastaus Ferratumin omilta sivuilta kohdasta FAQ.

Lainan takaisinmaksu

Ferratumin lainoissa takaisinmaksu on joustava ja sitä voi lyhentää oman tilanteen mukaan kuitenkin minimilyhennyksen puitteissa. Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa 3 – 54 kuukautta. Lainan takaisinmaksussa kannattaa muistaa, että mitä nopeammin sen maksaa takaisin sen edullisemmaksi korot ja muut kustannukset tulevat. Älä aikaile turhaan takaisinmaksussa varsinkin jos lainasumma on pienempi. 

Yhteystiedot:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A,
00520 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 08.00 – 20.00
La – Su: 09.00 – 17.00

Puh: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Katso tarkemmat tiedot sekä muut tärkeät kohdat Ferratumin omilta sivuilta. 

Ferratum logo

Lainaa ilman kuluja 2000 €!