Vippi 18v

Iskikö äkillinen rahantarve ja sinun pitäisi löytää vippi 18v? Helpotimme oikean paikan löytämistä edullisesti sekä nopeasti ja listasimme tähän kaikki markkinoilla olevat lainapalvelut joista on mahdollista hakea vippiä 18-vuotiaana. 

Useimmat lainapaikat vaativat lainanhakijan iäksi 19, 20 tai jopa vanhemapaa ikää, on kuitenkin muutama paikka josta on mahdollista hakea lainaa myös 18v. Syy isompaan ikään on yleensä, se että lainapaikat ajattelevat että 18-vuotias ei ole vielä saanut mahdollisuutta ansaita palkkaa työstä. 

Katso tästä helposti kaikki paikat, jotka tarjoavat mahdollisuutta hakea vippi 18v sekä lue lisätiedot ja muut tärkeät seikat kyseisestä paikasta. Kun löydät sopivan siirry napista eteenpäin täyttämään hakemus. 

Valitse tästä sopivin vippi 18v

5/5

Lainasumma
1000 – 60000 €

Korko
4,6 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60000 €

Korko
4,19 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 30000 €

Korko
9,95 – 16,2 %

Laina-aika
12 – 120 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
300 – 2000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
8 – 80 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
1 – 36 kk

Lisätiedot
Lue lisää

Haluatko lukea lisätietoja luotonantajasta? Lue lisää vippivertailusta.

Vippi 18v heti

Oletko täsyi-ikäinen ja tarkoituksesi olisi hakea vippiä heti? Oikean lainan etsiminen voi tuntua joskus hankalalta varsinkin kun siitä ei halua maksaa ylimääräisiä kustannuksia. Tästä syystä helpotimme edullisen ja oikean löytämistä listaamalla yläpuolelle kaikki lainapaikat josta 18-vuotias voi hakea nopeaa pienlainaa. 

Vippi on yleisesti vakuudeton laina joka on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Kun puhutaan vakuudettomasta lainasta tarkoitetaan ettei tarvitse olla omaisuutta tai ei tarvitse erikseen hankkia lainalle takauksia. Hakiessa pienlainaa ei tarvita ylimääräisiä liitteitä tai muita todisteita tuloista, tästä syystä lainasummakin on pienempi. 

Vippi on keskimäärin lainasummaltaan muutamia satoja euroja ja takaisinmaksuaika näissä yleisesti on 30-60 vuorokautta, jossakin paikoissa voi olla jopa pidempi. 

Kuka voi hakea vippi 18v?

Yleisesti kun puhutaan pienemmistä lainasummista, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, niin lainaehdoissa ei ole suurempia poikkeuksia muihin verrattuna. Samat lainaehdot pätevät kaikissa lainasummissa samalla tavalla. 

Muista kuitenkin lainata harkitusti ja muistaa nämä yleiset lainaehdot:

  • Lainaa on mahdollista hakea, kunhan luottotiedot ovat nuhteettomat.
  • Täysi-ikäisyys on ehdoton.
  • Omistat Suomen kansalaisuudes tai oleskelet pidempään Suomessa.
  • Vakituinen osoite Suomessa.
  • Sinulla on käytössäsi pankkitili, verkkopankkitunnukset tai mahdollisesti mobiilivarmenne.

Miten voi saada vippi 18v?

Pienempää lainaa kuten vippiä netistä 18v voi hakea helposti netissä nopealla hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on mahdollista valitsemasi lainapalvelun verkkosivuilla, jossa täytetään muutaman minuutin hakemus. Lähetettyäsi hakemuksen päätöksen saaminen riippuu kyseisen yrityksen asiakaspalvelun aukioloajoista ja siitä miten nopeasti he käsittelevät hakemukset. 

Useimmissa paikoissa lainahakemukset käsitellään jopa 15 minuutissa ja rahat ovat tililläsi jopa saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Nykyisen lainsäädännön myötä lainat maksetaan tilille ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana. Tällä on haluttu estää harkitsematonta lainaamista ja siitä koituvia ongelmia sekä maksuvaikeuksia.