Uudet vipit

Etsitkö edullista ja nopeaa vippiä, joka on mahdollista saada ilman vakuuksia? Listasimme tähän kaikki uudet vipit tämän hetken lainamarkkinoilta. 

Kaikki uudet vipit ovat helppoja ja yksinkertaisia hakea suoraan verkosta. Yhä useammalla lainatarjoajalla on mahdollista saada rahat tilille jo saman päivän aikana, kunhan hakemuksen muistaa tehdä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa sekä tarjous hyväksytään sähköisesti. 

Kaikki taulukossa mainitut uudet vipit ovat listattuna edullisin ja koroiltaan maltillinen ensin. Päivitämme listaa aina sitä mukaan kun markkinoille tulee uusia edullisia vaihtoehtoja. 

Alapuolelta näet kaikkien vaihtoehtojen oleellisimmat tiedot sekä tärkeimmät kohdat, jota lainan hakemisessa tarvitaan. Löydä itsellesi omaan tarpeeseen sopivin.

Kaikki uudet vipit

5/5

Lainasumma
1000 – 60000 €

Korko
4,6 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60000 €

Korko
4,19 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 30000 €

Korko
9,95 – 16,2 %

Laina-aika
12 – 120 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
300 – 2000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
8 – 80 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
1 – 36 kk

Lisätiedot
Lue lisää

Haluatko lukea lisätietoja luotonantajasta? Lue lisää vippivertailusta.

Miksi valita uudet vipit listalta?

Vippi on tämän hetken useimmin käytetty lainaamismuoto helppouden ja nopeuden takia pienempää lainasummaa tarvitsevalle. Uusia vipin tarjoajia tulee lähes vuosittain lainamarkkinoille. Tästä syystä yrityksiä, jotka tarjoavat vippiä on pakko tarjota asiakkailleen edullisempia sekä helpompia vaihtoehtoja. Vippien kulut ja muut kustannukset ovat halvelntuneet selkeästi vuosien mittaan. 

Uusille vipin hakijoille palvelut tarjoavat hyviä etuja ja esimerkiksi mahdollisuutta saada vipin korottomasti. Uutena asiakkaana pystyy helposti tutustumaan palveluntarjoajaan ilmaisen ensilainan avulla. Vaikka ensilaina onkin ilmainen se pitää muistaa maksaa sovitussa ajassa takaisin, muuten ilmainen vippi muuttuu normaalihintaiseksi esitetyn hinnaston mukaisesti. 

Vippi on kuitenkin aina toissijainen vaihtoehto eikä sitä kannata ottaaa hetken mielijohteesta. Ennen kun vipin päättää ottaa kannattaa miettiä onko mahdollisuutta saada lainattua kyseinen summa esimerkiksi perheenjäseniltä tai muilta tuttavilta. Vipin ottaminen ei kuulu olla ensisijainen vaihtoehto. Kun päätät vipin ottaa on suositeltavaa kuitenkin lainata vain tarvitsemansa summa, sillä mitä suuremman lainasumman päättää ottaa, niin sitä suuremmat kustannukset ja korot siinä on. 

Vippi 0 % korolla

Lainamarkkinoilla toimii useampi vaihtoehtoja, joista on mahdollista hakea vippiä täysin 0% korolla. Esimerkiksi Viuksen kautta on mahdollista hakea uutena asiakkaana 10 – 400 euroa lainaa 30 päivän maksuajalla ilman ylimääräisiä korkoja ja kuluja. Vippi netistä on aina lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettu laina, jota voi hakea netistä 24/7. 

Vippiä haetaan yleensä pienempään käyttöön ja yleisin lainasumma on 100 – 2000 euroa, jotkut paikat tarjoavat kuitenkin jopa 5000 euron vippiä. Kun rahantarve on äkillinen, silloin kannattaa valita lainatuotteeksi vippi. Kuitenkin jos lainasumman pitää olla suurempi, niin silloin kannattaa valita kulutusluotto tai joustoluotto. 

Kuka voi hakea vippiä?

Vippi on usein pienlaina ja sen ikäraja vaihtelee 18 – 20 vuotta. Vipin hakemiseen tarvitaan nuhteettomat luottotiedot sekä hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin. Jos lainanhakijalla ilmenee tarkistus vaiheessa maksuhäiriömerkintöjä tiedoissaan, jää laina saamatta. Tämä seikka on positiivinen niin hakijan kun lainantarjoajan takia. 

Jossain paikoissa vipin saamiseen vaikuttaa myös henkilön tulot, ne pitää olla riittävät jotta lainapaikka tietää maksukyvyn olevan riittävä. Tulotiedot voi tarkistaa helposti ilman erillisiä liitteitä verkkopankkitunnuksien avulla. 

Kuinka nopeasti vipin saa käyttöön? 

  • Nopeimmat lainapalvelut tarjoavat vipin käyttöön jopa 10 minuutissa.
  • Kuitenkin jos kyseessä on suurempi vippi, niin rahojen saamisessa voi kestää 1 – 3 arkipäivää.
  • Rahojen tulemisessa tilille voi vaikuttaa myös se mikä pankki on käytössä ja miten nopeasti siellä rahansiirrot tehdään.
  • Usein kuitenkin rahat ovat tilillä viimeistään saman päivän aikana.
Katso tarkemmat tiedot valitsemasi lainapalvelun sivuilta.