Vippi heti

Onko tarve saada vippi heti? Vippi on yksi suosituin lainamuoto tällä hetkellä joustavuuden ja nopeuden takia. On suositeltavaa kilpailuttaa lainat turhien kulujen ja korkojen maksamisen takia. Helpotimme etsimistä sillä etsimme kaikkien lainamarkkinoiden halvimmat lainat ja listasimme selkeästi palveluiden kaikki tärkeimmät tiedot. Tämä auttaa löytämään oikeasti edullisimman lainan ja voit säästää jopa tuhansia euroja!

Kun muistaa tarkistaa lainapalveluiden korot ja muut kulut niin pystyy tekemään maksusuunnitelman helposti ja verrata saamiaan tarjouksia toisiinsa. 

Älä turhaan tuhlaa rahojasi kalliisiin lainoihin-vaan valitse omiin tarpeisiin sopivan edullinen ja nopea vaihtoehto!

Siirry palveluntarjoajan sivuille painamalla “Hae nyt”-nappia, jos haluat lukea kyseisestä lainapalvelusta enemmän siirry lisätietoihin.

Löydä tästä itsellesi sopivin vippi netistä heti

5/5

Lainasumma
1000 – 60000 €

Korko
4,6 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60000 €

Korko
4,19 – 20 %

Laina-aika
1 – 15 v

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 30000 €

Korko
9,95 -16,2 %

Laina-aika
12 – 120 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
300 – 2000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
8 – 80 kk

Lisätiedot
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000 €

Korko
19,9 %

Laina-aika
1 – 36 kk

Lisätiedot
Lue lisää

Haluatko lukea lisätietoja luotonantajasta? Lue lisää vippivertailusta.

Vippi heti tilille ilman kuluja

Kun yllättävä rahantarve iskee voi turvautua hakemaan vippiä heti tilille. Pienlaina makstetaan nykyisille asiakkaille yleensä heti 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelun uutena asiakkaana rahaa on mahdollista saada tilille klo. 7-23 välisenä aikana lakien mukaisesti. Vippi heti tilille ilman kuluja on mahdollista saada kun käytetään lainapalveluiden uusille asiakkaille suunnattua tarjousta. 

Tarjouksissa on yleensä ensilaina täysin korottomasti ja kuluttomasti kunhan laina maksetaan tiettyyn määräaikaan mennessä takaisin (30-60 vrk). Kun haluat käyttää tarjouksen niin on suositeltavaa lukea tarkasti eri lainapalveluiden tiedoista onko kyseisessä paikassa mahdollista hyödyntää tarjousta.

Tarjouksen käyttämisessä on paljon hyötyä, sillä sen avulla pystyt tutustumaan kyseiseen palveluun paremmin ja saamaan lainasi korottomasti ja edullisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa maksaa laina takaisin annettuun päivämäärään mennessä, sillä muuten lainallesi tulee normaalit kulut hinnaston mukaan. 

Vippi heti 24h

Vippi heti on mahdollista saada 24h vuorokaudessa palvelun nykyisenä asiakkaana. Ensimmäisen rekistöröitymisen ja kirjautumisen jälkeen nostoja on mahdollista tehdä kellon ympäri silloin kun sitä tarvitset. 

Kun haluat saada vipin heti niin muista nämä asiat:

  • Valitse yläpuolelta listasta jokin lainapalveluntarjoajista, joka käyttää mahdollisesti samaa pankkia kanssasi.
  • Siirry napista eteenpäin lainapalvelun sivuille ja valitse itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika.
  • Tarkista myös tarjoaako kyseinen lainapalvelu vippiä viikonloppuna tai pyhäpäivänä. Jostain palvelusta tämä on mahdollista.

 

Voiko vippiä saada ilman vakuuksia?

Voi saada! Kun vippiä haetaan, niin tarkoituksena se on yleensä saada ilman vakuuksia tai takaajia. Vippi on yksi suosituimmista lainatuotteist, sillä sitä on mahdollista hakea 100 % ilman mitään erillisiä vakuuksia tai takaajia. Tämä helpottaa siinä ettet joudu erikseen pyytämään ketään lähisukulaista tai tuttua takaamaan lainaasi. 

Kaiken tämän avulla laina hakuprosessi on lyhyt ja mahdollista tehdä nopeasti. Luotonantajalle riittää kunhan olet riittävän maksukykyinen ja pystyt oman elämäntilanteesi mukaan maksamaan lainan takaisin. Vippi on paljon helpompi saada kuin esimerkiksi kivijalkapankeissa tarjottavaa lainaa, niissä vaaditaan yleensä lainoille takaajaa. Kun kyseessä on pienlaina äkilliseen tarpeesen niin se on mahdollista saada käyttöön jo saman päivän aikana ilman monimutkaisia hakemuksia ja liitteitä.