Credit24

Credit24 logo
5/5

100 % suomalainen palveluntarjoaja! 

Joustavaa lainaa 50 – 4000 euroa

Credit24 lisätietoa

Credit24 on kaikkien tunnetuin lainapalvelu. Palvelu on toiminut alalla jo pidemmän aikaa sekä ovat siirtäneet myös toimintansa muualle Eurooppaan. Credit24 toimii maailmanlaajuisesti jo 13 eri maassa ja sen takana on Suomessa IPF Digital Finland Oy. Palvelun kautta voi hakea joustavasti ja nopeasti lainaa 50 – 4000 euroa 3 – 36 kuukauden maksuajalla. 

Perustiedot

  • Lainasumma: 50 – 4000 €
  • Laina-aika: 3 – 36 kuukautta
  • Rahat tilillä: Heti
  • Ikäraja: 19 vuotta

Hakemuksen tekeminen on yksinkertaista eikä siihen tarvita erikseen takaajia.

Miksi Credit24 ?

Palvelun käyttäjät antoivat:
5/5

Palvelun käyttäjät ovat arvioineet Credit24 kokemuksellaan positiiviseksi sekä luotettavaksi palveluntarjoajaksi. Luottotilin avaaminen palvelun kautta on maksutonta, sillä kulut kertyvät vain käyttöön otetusta lainasta. Credit24 antaa uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden ilman korkoja ja kuluja. 

Lainaa Credit24

Credit24 tarjoaa edullista lainaa hakijoilleen 50 – 4000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla 3-36 kuukautta. Palvelun kautta otetussa lainassa on luottoraja, josta voi nostaa käyttöönsä rahaa aina tarpeen tullen valitsemansa summan. Kulut ja korot määräytyvät nostetun lainasumman mukaan, joten et maksa lainastasi kuin sen mitä käytät. Lainan voi maksaa takaisin minimilyhennyksellä tai vaihtoehtoisesti suuremman summan. 

Kuka voi hakea lainaa?

Lainan hakeminen on Credit24-palvelun ansiosta helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voi täyttää yksinkertaisesti heidän verkkosivuillaan ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Palvelun sivut tarjoavat hakijoilleen helpottaakseen lainan ymmärtämistä lainalaskurin. Siihen pystyy asettamaan tarvitsemansa lainasumman sekä laina-ajan. Lainalaskuri arvioi lainalle kokonaiskustannukset.

Credit24 lainan saamisen vaatimukset: 

  • Henkilö on vähintään 19-vuotias
  • Luottotiedot ovat puhtaat eikä ole aikaisempia maksu-tai luottohäiriömerkintöjä.
  • Käytössä on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä.

Uusille Credit24 asiakkaille ensimmäinen kuukausi ilman korkoja tai kuluja

Jos olet Credit24-palvelun uusi asiakas niin on sinulla mahdollisuus hakea ilmaista ensilainaa. Kun teet palvelun kautta ensimmäisen noston, saat jopa 30 vuorokautta ilman korkoa. Eli käytännössä saat lainan ilmaiseksi kunhan sen muistaa maksaa takaisin sovittuun määräaikaan mennessä. Ensimmäisen kuukauden jälkeen tehdyistä nostoista peritään sopimuksen mukainen normaali korko. 

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja saat lainallesi jopa 3 – 36 kuukautta maksuaikaa. Credit24 kautta on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, sillä luotto on joustavaa oman elämäntilanteen mukaan. Kun luottotili avataan ja se maksetaan sovitusti takaisin niin se on käyettävissä uudelleen luottorajan puitteissa. Tämän ansiosta Credit24 on kuin luottokortti, joka kulkee aina mukanasi kun sitä tarvitset.

Luottotilin avaaminen ilman nostoja

Luottotilin avaaminen on maksutonta eikä se sido vielä mihinkään. On siis mahdollista avata luottotili ja nostaa lainaa tililleen vasta viikon päästä. Vaikka lainan päättää nostaa tililleen vasta myöhemmin niin ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta vaan rahaa voi nostaa tililleen välittömästi.

Yhteystiedot:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Su: 08.00 – 22.00

Puh: 0800 144 344
Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Lue tarkemmat tiedot sekä muut oleelliset asiat palvelusta heidän sivuiltaan. 

Credit24 logo

Ensinosto ilmaiseksi jopa 30 vrk