Ekstraluotto

Ekstraluotto logo
5/5

Markkinoiden pienin lyhennys!

Lainaa luotettavasti 10 – 2100 euroa

Ekstraluotto lisätietoa

Ekstraluotto on tarjonnut luotettavia lainatuotteita jo vuodesta 2006. Ekstraluoton takana on J.W.-Yhtiöt Oy tarjoama lainapalvelu. Palvelu tarjoaa yksityishenkilöille sekä kuluttajille vakuudettomia pikalainoja sekä luottoja suoraan netistä. Ekstraluotto on hyvä vaihtoehto pieniin rahoitustarpeisiin mitä äkillisesti voi elämässä tulla. Lainassa on markkinoiden pienin lyhennys, joka on vain 10 %! Rahoitusta voi hakea luotettavasti 10 – 2100 euroa joko osamaksulla tai kertamaksulla. 

 

Ekstraluotto lainapalvelu on lopettanut toimintansa 1.9.2019. Katso mielummin muita vaihtoehtoja.

Perustiedot

  • Lainasumma: 10 – 2100 €
  • Laina-aika: 1 – 101 kuukautta
  • Rahat tilillä: Heti
  • Ikäraja: 21 vuotta

Luoton avauspalkkio sekä tilinhoitomaksu 0 euroa! 

Miksi Ekstraluotto?

Palvelun käyttäjät antoivat:
5/5

Ekstraluoton kautta on nopeaa hakea äkillistä rahoitusvaihtoehtoa yksinkertaisella hakemuksella heidän sivuillaa. Lainaaminen on luotettavaa, sillä se ei sisällä epäselviä piilokustannuksia. Palvelun käyttö ei sisällä vuosimaksuja tai muitakaan kiinteitä kustannuksia. Palvelun käyttäjä voi nostaa rahaa juuri silloin kun sitä tarvitsee joko netissä tai kätevästi tekstiviestillä. Plussaa lainassa on pieni lyhennys, joka on vaan 10 %!

Ekstraluotto - Lainan hakeminen ja myöntäminen

Ekstraluoton ansiosta lainan hakeminen on helppoa yksinkertaisella verkkohakemuksella tai jopa tekstiviestillä. Ekstraluoton aukioloaikojen puitteissa lainahakemus käsitellään muutamissa minuuteissa sekä päätöksen saa suoraan sähköpostiin. 

Kuka voi hakea lainaa?

  • 21 vuotta täyttänyt.
  • Suomen kansalainen.
  • Ei aikaisempia maksu-tai luottohäiriömerkintöjä.
  • Raha-asiat hoidettu hyvin ja on luottokelpoinen.
  • Hakijalla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainahakemuksen voi täyttää milloin tahansa, mutta ne käsitellään ainoastaan palvelun aukioloaikoina jolloin myös lainahakemukset myönnetään. 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Ekstraluoton lainatuotteessa lainasumma on suuruudeltaan 10 – 2100 euroa, johon on mahdollista saada 1 – 101 kuukauden takaisinmaksuaika. Kun luotto on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, on se taas uudelleen käytettävissä. Tarkempi maksuaika lainalle määräytyy aina nostetun lainasumman mukaan. Ekstraluotossa on markkinoiden pienin minimilyhennys, joka on vain 10 %! Kulut ja korot määräytyvät nostetun lainasumman mukaan, joten maksat vain siitä mitä käytät. 

Lainan takaisinmaksu ja ehdot

Ekstraluoton lainassa on 1 – 101 kuukauden takaisinmaksuaika. Asiakas saa hakemansa summan käyttöönsä ja nostoja voi tehdä oman tarpeen mukaan. Luotto ei itsessään sisällä kiinteitä kuukausi-tai vuosimaksuja. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joka on vähintään 10 % luoton saldosta sekä minimissään 50 euroa. Jos summa on alle 50 euroa, niin on se maksettava kokonaisuudessaan pois. Lainan takaisinmaksua varten lasku tulee asiakkaan sähköpostiin tai halutessaan kirjeitse. 

Ekstraluotto hyödyt ja haitat

Ekstraluoton asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta palvelun käytöstä, sillä sen käyttö on nopeaa ja yksinkertaista. Plussaa asiakkaat ovat antaneet kohtuulisesta minimilyhennyksestä, joka on vain 10 % lainasaldosta. Palvelun kotisivut ovat helppokäyttöiset sekä hinnasto on läpinäkyvä ja heti esillä. Käyttäjät ovat antaneet positiivista palautetta myös asiakaspalvelun aukioloaikojen pituudesta, jotka ovat laajat. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pieni lyhennyserä myös nostaa todellista vuosikorkoa suuremmaksi.

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 08.00 – 20.00
La – Su: 10.00 – 18.00

Puh: 03 3399 3600
Sähköposit: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Lue tarkemmat tiedot sekä muut oleelliset asiat Ekstraluoton omilta sivuilta.

Ekstraluotto logo

Minimilyhenynnys vain 10 %!