Suomilimiitti

Suomilimiitti logo
5/5

Suosituin lainapalvelu 2019!

Edullista lainaa 10 eurosta jopa 2000 euroon asti

Suomilimiitti lisätietoa

Suomilimiitti lukeutuu suosituimpiin lainapalveluihin mitä Suomen markkinoilla tällä hetkellä on. Palvelu on 100 % suomalainen ja tarjoaa arjenrahoitusta tarpeesta riippumatta. Suomilimiitti tarjoaa edullista lainaa, jossa korot eivät ole päätä huimaavia sekä lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelun takana on J.W.-Yhtiöt Oy, joka on tarjonnut asiakkailleen rahoitusvaihtoehtoja jo vuodesta 2006. Palvelun uutena asiakkaana on mahdollista saada ilmainen ensilaina 10 – 2000 € asti jopa 60 vuorokauden maksuajalla.

Suomilimiitti lainapalvelu on lopettanut toimintansa 1.9.2019. Katso mielummin muita vaihtoehtoja.

Perustiedot

  • Lainasumma: 10 – 2000 €
  • Laina-aika: 1 – 49 kuukautta
  • Rahat tilillä: Heti
  • Ikäraja: 21 vuotta

Hakemuksen tekemiseen ei tarvita erikseen liitteitä eikä takaajia. 

Miksi Suomilimiitti?

Palvelun käyttäjät antoivat:
5/5

Suomilimiitti ei ole turhaan yksi suosituimmista palveluista jota hakijat käyttävät. Sillä se on yksi parhaiten pärjänneistä lainapaikoista, jonka käyttö on joustavaa sekä yksinkertaista. Suomilimiitti haluaa ottaa hyvin vastaan myös uudet asiakkaat, sen takia heillä on tarjota hyviä tarjouksia ja kampanijoita. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja rahat maksetaan tilille heti. 

Kuka voi hakea Suomilimiitti kuluttoman ensilainan?

Suomilimiitin kautta voi hakea kulutonta ensilainaa kaikki palvelun uudet asiakkaat. Jos olet jo palvelun asiakas ei tarjous koske sinua, mutta voit kuitenkin hyödyntää muita mahdollisia tulevia tarjouksia tai kampanijoita.

Kuluttoman ensilainan voi hakea henkilö, joka on 21 vuotta ja omistaa puhtaat luottotiedot. 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Palvelun uutena käyttäjänä voi hakea ensilainaa 10 – 1000 euroa.

Nykyisenä asiakkaana voi lainaa nostaa tilille 10 – 2000 euroa.

Lainan takaisinmaksu ja ehdot

Suomilimiitin kautta otetuissa lainoissa on joustava takaisinmaksu sillä sen voi maksaa takaisin joko erissä tai kerralla. Jos päättää maksaa lainana takaisin erissä voi saada jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Lainaa voi lyhentää minimissään 50 euroa kerrallaan. Palvelun kautta on mahdollista saada korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, mutta jossain tapauksissa jopa 60 vuorokautta. Laina-aika on joustava 1 – 49 kuukautta oman elämäntilanteen mukaan. 

Miten rahat nostetaan tilille?

Sinun tulee avata tili Suomilimiitin sivuilta ja rekistöröityä palvelun käyttäjäksi. Kun kirjaudut palveluun sinulle lähetetään tekstiviestitse PIN-koodi, jonka avulla voi tehdä nostoja helposti puhelimella. Tekstiviesti on maksuton ja sillä voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa. 

Suomilimiitti hyödyt ja haitat

Suomilimiitti on käyttäjille palveluna todella hyvä ja varsinkin kun ensilainan saa korottomasti. Ensilaina on ilmainen kunhan sen muistaa maksaa takaisin sovitusti määräaikaan mennessä (30-45 vrk) 

Tarjouksen käyttäessä kannattaa kuitenkin muistaa maksaa laina takaisin sovitusti, sillä muuten korot ja kulut nousevat normaaliksi hinnaston mukaisesti. Suomilimiitti on hyvä vaihtoehto lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Palvelu on hyvä hakijalle esimerkiksi äkillisiin menoihin tai jos ei halua odottaa palkkapäivää. Suomilimiitti on hyvä ratkaisu pieneen rahantarpeeseen, sillä kuukaudessa 50 euron lainanlyhennys ei kaada taloutta.

Isoin plussa on ehdottomasti se, että lainaa voi nostaa tililleen helposti tekstiviestillä sen verran kuin sitä tarvitsee. 

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 08.00 – 20.00
La – Su: 10.00 – 18.00

Puh: 03 3399 3600
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Lue tarkemmat tiedot sekä muut oleelliset asiat Suomilimiitin sivuilta.

Suomilimiitti logo

Ilmainen ensilaina jopa 2000 €